Sunday, September 26, 2010

Face it, i dont like you

Tadi aku pergi shopping jap. Paatu an, ayah aku kata nak singgah umah sedara aku alya. Time shopping uh aku bawak aa duit raya aku an an an. Hmm, pa lagi? Belanja sakan ar aku Hahaha. Mula2 ingat nak beli mainan nie dalam kotak tu ade macam2 game, chess+dam+macam2 ar. Harga die RM49.90. Aku ngan nana ingat nak beli, patu aku cakap " Eh takyah ar beli game nie, nanti aku nak belanja ko beli jam. " Die pon kata okayy, aku letak ar balek. Da turun tu aku g kedai jam jap. Alaa, RM10 hinggit jee, aku duet tak cukup kalau nak beli yang Guess. Nana beli RM15 aku RM10 jee Siot tui. Habes tu, aku ngn family sume pergi umah sedara aku, ttbe mak aku kata Syahmin Gedikss
nak datang. OMGOMG! aku benci die, buut die pon sedara aku gakk. Setengah jam kemudian, die datang. Aku ngan nana dah laa tnga maen phone dua orang. Pastu adek aku yang lagi sorang nma Amierah ttbe tnyee aku " Kak, baju ko harga bape? " Aku pon cakap, ko nak buat pe ngn harga baju aku, nana pon tengok jee aku cakap. Amierah kata " Alaa bagi tau jelaa. " aku cakap ar RM139. Die lari kat Syahmin, die cakap harga baju aku. Aku dah agak daa, dak gedik tu yang tnyee. Pantang pakai baju cantek sket je nak tnye harga. Mengadee ar ko! Dah la mak ko jalan2 langgar aku. Kuat lak tuu !  Padahal jalan punye luas saje nak carik prob an. APAK LU !