Saturday, October 02, 2010

Open house at Olin's house

Hohohh! tadi best gile kot (: aku silap actually aku pergi Puchong Perdana bukan Kajang. Tadi aku kat umah sedara aku tu dia kan buat open house so, aku tak makan kat sane sebab aku da mkan kat umah. Pastu, aku ngan nana en duduk depan pintu. Ade ke patot tuan umah aku tu ( sedara ) kata Anak Dara Tak Baik Duduk depan Pintu! Pehh, malu kot. HAHA! asal eh? aku pon teros ar bangon ngn muke tak bersalah. Padahal, dah nmpk aku lme dah kat situ saje tnggu rmai orang baru nak tego. Adeih~ Pastu kami sedara mara, adek beradek belah ayah aku sume pergi umah nenek aku. Ade arhh settle problem family nyee. Sampai nenek aku menanges. Ingat ye kawan! Jangan ingat duniawi Sahaja. Itu akan memberi effect yang sangat besaar, mcm yang telah berlaku di depan mata aku sekarang. Nenek aku nieh sebeno nye nyanyuk. tapii, entah mane ntah die punye rantai emas die ilang, die tuduh mak cik sedara aku.
Pastu asyik tanye pasal bnde alah tu jee.  Hmm, balek je umah aku, pe lagi? Melantak arr mi bandung, kek cokelat && Nasi Beriani !! Sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap gilee ! lolx kk lahh Assalamualaikum


p/s : sape nak pergi puchong singgah2 lahh ye kat umah sedara aku, msok simpang sebellom fly over tu. lolx JKJK.