Sunday, November 14, 2010

School Closed!

Sekolah aku cuti mingguuuuuu depannnn ! Hari Isnin - Khamis , hari Jumaat sekolah balek -.- . Baik cuti teruskan sebab left one day aje. Yang bagitau sekolah nie pon Adam . Aku tak tau pape sebab aku tak datang sekolah for one week. HAHA! sape ley challenge aku? -,- Adam kata ko kene datang hari Jumaat takut-takut ade kena tukar kelas. WTF! cikgu dah inform kata Form one - three semua kelas sama. Apa neh cikgu! Patu tadi, aku hang out dengan family then ayah aku cakap next week pergi Johor sebab nak bercuti hari Rabu - Ahad. Hari ahad pagi tu ada dua kenduri makan , lepas dah habes makan sume tuh balek. Ayah aku kata dekat Johor kalau kenduri makan ke kahwin ke mesti Nasi Beriani. Aku tak saba nak makan, patu aku tak sabar nak pergi Danga Bay (; Ayah aku kata nak bawa kite orang pergi makan dekat satu restoran ke gerai entah, makan MEE REBUS TULANG. Jakun gile aku pasal makanan neh nombor satu ah. Ayah aku kata kalau kau nak datang sekolah hari Jumaat, kau tak leh ikut pergi Johor. Tambahan, aku akan duduk dekat rumah nenek aku yang _______ tuhh XD . TakSukeTakSukeTakSuke.  


Tadi masa makan dinner , makan kat mna? Rumah la! kan ada botol kicap atas meja, patu ada air kosong dalam cawan. Aku dengan nana still tak habes makan lagi. Then aku pakat dengan nana kenekan Amierah adek aku lagi sorang yang gediks tuh. Dia tu suka minum coffee yang sejuk lols . So, aku suro nana letak kicap dalam air kosong uh, patu aku bagi Amierah. Heh, aku tau la neh bukan coffee, bodoh!- Amierah ckap. Pastu suma gelak HAHAHA!

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho rumah nenek kau yg ap?
lol

dh nk akhir tahun pun
ponteng je
huahua

Izzatie Amalin berkata said...

=.='

Post a Comment