Sunday, November 14, 2010

Taubat !

hyep

hai.

wanna ask u sumtink??

yes what iis it?

u open x??
jnis open x?

hmm yess.

bley smbg psal sex??
juz asking

mm
yea

kalo xnak xpe la

mm
cite je

urm
bleyh??

bley


uke
gud
thanks
i xtahu nk smbng ngan sape da ni
btw
u penah kiss??


tak
An unexpected error occurred. Please try again.
tak
asll


juz asking la


ou
umo brape ni?


maen??

maen lagi tak.
what about you


17


ouw


i maen pnah

;o


u brpe?


100
haha

erk
haha
lwak le


maen?
asl maen
kan tak boleh.


x tahan
tgk video


tak takut dosa ?


hurm
tpkse


berdosa besa tau

ouh
hurm


kalau sempat taubat la.

xtau
urm
uke2
thanks for da nasihat
i cube


yea
mm
duduk mne?


KL

keramat?


damansara



oh
mind if i ask?
no offense


ukeyh



mak u tak ajar agama ka?


x
2:08am


mm
bapak?
You don't have permission to chat with this person.
ayah?
You don't have permission to chat with this person.
ur dad?
You don't have permission to chat with this person.
Ainnatelia is offline.


Setelah ape yg korang bce kat ats perempuan nieh add aku. ok aku no problem approve jea. tapi tibe-tibe die tegur aku kat chat mcm tu? Aku tak sangka perempuan macam dia pon pena buat kerja tak senonoh. Lepas aku approve dia, aku ada la usha-usha gmba dia xD Perempuan ni pakai tudung tau tak! apa nak jadi lahh dengan perempuan zaman sekarang. Aku tanya dia macam-macam terus dia remove aku. Hahaha, mulot aku nieh memang straight jea. Bawa BERTAUBATTT. !!

6 comments:

Shazwi Izzry said...

bakal ustazah ar kau . hha **respek

Anonymous said...

lwak :)

Jiha said...

izza ! kau bole jadi penceramah bebas kot :DD HAHA !teruskan kerjaya anda yg UNIK ituh :DD

Izzatie Amalin said...

penceramah or ustazah?._.

Anonymous said...

assalamualaikum..
sy bkn nk tnjok pndai or papew..
tpy u oll kompom ka nieh gurl yg da dlm pix nih?
zman skrang nieh suma ley gna pix spa pown.
klau pix nieh xbtoi cene??
anda mahu tnggung blsan di akhirat??
renung3kn lahh
btw way dis gurl i knal sngt
dy owng alor star..
bkn mcm da di ats....

uılɐɯɐ ǝıʇɐzzI ɹnu said...

Waalaikumsalam..
Seriously aku tak kenal dak tu owh =.=

Post a Comment