Sunday, January 02, 2011

Selamat Tahun Baru

Salam kepada Bloggers,


walaupun kelmarin 1.1.11 whaha tapi tak lambat lagi nak ucapkan Selamat Tahun Baru! 
aku selalu berdepan dengan hal dan problem2 sosial yang mendatangkan gila2 punya rasa x puas hati.
baru semalam je aku gaduh ngan sorang mamat cina sg nih. ade ke patut dia panggil aku racist? panas je.
aku pun macam korang jugak, tak berani nak confront atau menghalang (ke aku sorang je yang takut? =.=')


diharapkan kepada sesiapa yang sudi membaca blog nih, harap bersabar lah kerana aku rarely online, 
disebabkan 2012 aku ada PMR. HAHA! (ada ke yang baca?) sudah tentulah ada. hihi thanks thanks xD
Sekiranya, blog ini berkisar tentang KETIDAKPUASHATIAN anda semua, sebenarnya takde sesape pun
yang complain lagi ... kekeke cuma .. err itulah!


nak mintak maaflah yang berkecil hati ke =='
tapi korang mana ada complain apa-apa, kan?
tak ada kan? HoHoHo! (Nampak sangat bohong).

9 comments:

geekz36 said...

selamat tahun baru.
good luck for the coming PMR.

Entry terbaru: Tutorial Membuat Sticky Post di Blogspot

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru~~~

Dia.Honey said...

selamat tahun baru and good luck for 2011

d_LA said...

happy new year 2011 :)

ANATI SOKI said...

ahaha. anat pun akan rarely online.. internet kat mktb mcm siput.. hehehehe... happy new year babe!

Raji berkata said...

owh baru PMR eh lol

Raji berkata said...

weh smpai bler nk tahun bru

uılɐɯɐ ǝıʇɐzzI ɹnu said...

@Raji berkatalol

HonEyBuNNy said...

xpa...good luck tau PMR tahun depan...wah...sama umoa dik ila la form 2..heehhe

Post a Comment