Wednesday, February 02, 2011

entah

Assalamualaikum,
Hari nih aku agak bosan so aku post la apa2 yang patut hehe..
Aku sebenarnya tak berapa sihat hari nih selsema sikit huhuhu
Saja la nak habaq sikit cerita pasal siang tadi hua3. Actually,
Aku dengan saudara aku plan ak pergi Sunway Pyramid cuti2 nih.
Dah janji dah kol 2 nih nak pergi. Tapi dia tak sampai2.
Call2 dia kata weh aku tak boleh datang lerr. agak bad mood juga


Terus aku dapat selsema akibat berita itu, (nipu jehh=.=)
Nihh pun baru je balik dari klinik kat KJ tuhh hahaha.
Esok plak baru tengok wayang huahua. aku taknak tgk wayang.
Aku nak main bowling owh. =.= tapi cite khurafat cm best jeh.




2 comments:

Raji berkata said...

msti spoil jer org yg tgk wayang bila kau bersin2 nnti kan?
hak2

A.D.A.M. said...

Haha.Selsema dtg x semena-mena ek.

Post a Comment