Saturday, February 12, 2011

Aku tak kenal dia pun

Salam, 
Aku tertarik dengan seorang peng-komen yang tidak dikenali. 
Seriously, aku tak kisah pun siapa dia dan dia kawan aku ke tak. =.='
Tapi, statement yang dia berikan terhadap entri aku tu 
membuatkan aku rasa macam di hina sangat :l 
Kalau aku tak suka dah lama aku delete komen tu. huahua.

Apa motif dia komen mcm tu. (Komen itu ada disini)
Dia seolah-olah mengatakan aku clone perempuan tuh. Erk-.-''
Kalau nak check fb dak perempuan tu pun boleh. aku siap ada mutual friends lagi.
Masalahnya aku tak kenal langsung budak perempuan yg dalam entri aku tu. zzz.
Dan komen yg orang tu berikan tu pun baru jer. Padahal entri tu dah lama dah. Haizz.
Kalau korang tekan gmbar yg ada kat entri tu bun straight away pergi fb dia kan?
Itu memang aku copy dari chat terus post fb. hmmm.. Btw, aku nak tahu sangat 
sape yang 'peng-komen' tu. Aku tak marah pun kalau kau kawan baik aku. huhu

Yaahh, korang kenal tak Anwar Hadi? 
Video dia sekarang famous owh dekat Youtube.
First time aku tengok video terbahak-bahak aku gelak =.=
Aku bangga juga la ada juga dekat negara kita laki mcm nieh. kah kah kah! 


3 comments:

HonEyBuNNy said...

uih....biar betul perempuan tu..ish2....mmg advanced la bdk2 sekarang ..hehehhe....agama xkuat la tu...

Raji berkata said...

owh yker..
hohoho ttaw lah sama ada dia betul2 girl atau mngkin lelaki yg gila tuut =.="
apa2 lah jgn smpai kau pun terpengaruh utk smbang bnder2 cmnih sudahlah..

Miecyber said...

Dugaan tu...sabarlahhh...

Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

Post a Comment