Sunday, May 22, 2011

Fashion perempuan bertudung

Okay assalamualaikum, this is a new post from me! Hahaha aku dah lama tak update so hari nih aku nak cerita pasal perempuan. Oh yeah,apa yang best sangat nak cerita pasal perempuan nih. Of course lah fashion! Korang ada perasan tak sejak kebelakangan ni, kalau korang pergi jalan2 anywhere,everywhere lah mesti nampak orang pakai selendang ye tak? 

Aku pun dulu tak pandai pakai selendang juga, sekarang Alhamdulillah dah pandai okay. Tapi korang mesti jemu en dengan gaya biasa je! Tengok orang pakai sume hebat2 macam2 cara. Sesiapa yg dah expert tu mesti kenal Hana Tajima or Yuna lah biasanya. Tapi kalau korang kenal Maria elena pun dah kira cukup bagus lah sebab dia ada buat tutorial 

Hari tu aku ada jalan2 dekat satu shopping mall nih. hahaha! Tengah jalan2 en, terjumpa lah satu seluar nih yang memang aku cari dah lama dah. Baju yang macam aku nak pun ada! Shawl yang macam aku nak pun ada. Tapi time dah habis shopping tu aku tak sempat nak shawl tu kedai dah tutup zzz So beli lain kali je la! Tapi en kalau bagi aku lah kan,dengan gaya pemakaian selendang sekarang ni lebih famous dengan maxi dress dan aku rasa menarik minat orang yg tidak bertudung.Alhamdulillah lah! Harap2 bukan bertudung je, amal ibadat pun mesti lah buat juga yer ;) 


ini lah tapered pants tu hahaha aku nak satu tapi takut takde size untuk aku T_T

3 comments:

Raji berkata said...

err fashion makin lama makin pelik jer =.="
xke rasa cm badut kalau pkai seluar cmtuh
hahah

Izzatie Amalin said...

memang pelik tapi bagi kau je..haha
tapi kalau tengok balik mmg mcm kartun je haha

Amy Yassin said...

Ko pon cari tudung shawl en ?
aku dah jumpa tpi time tu jugak lah mak aku tanak ==' hadoii

Post a Comment